Workshops

21 & 22 april 2018 - Musical workshop, Mamma Mia!

Ben je ook zo dol op de liedjes van ABBA/Mamma Mia? Doe ook mee met deze te gekke MUSICAL WORKSHOP waarbij je onder leiding van professionele musici in twee dagen de musical in elkaar zet en uitvoert! Iedereen mag meedoen. Jong, oud, ervaring of geen. Er wordt alleen van je verwacht dat je thuis je liedjes hebt voorbereid zodat we gelijk aan het werk kunnen met de enscenering. Er is een beperkt aantal solorollen. Als je die ambieert, is het verstandig je zo snel mogelijk aan te melden. Voor koorzangers is er altijd plek! 

De workshop begint op zaterdag 21 april om 10:00 uur en sluit af op zondag 22 april om 16:00 uur met een Voorstelling. Deelnamekosten voor de workshop inclusief twee keer lunch, koffie, thee en 1 avondmaaltijd zijn €150,-. Leeftijd vanaf 12 jaar. Geen maximum leeftijd natuurlijk.

Er is tevens een beperkt aantal slaapplekken te reserveren in de Dutch Music Barn zelf. Mocht je hier willen overnachten, informeer dan even naar prijzen door Contact met ons op te nemen. Verder zijn er in de directe omgeving diverse B&B's en campings waar we je graag bij helpen indien gewenst.

Aanmelden kan door ons een email te sturen of middels het invullen van onderstaand formulier.

Aanmelden voor een Workshop
Powered by BreezingForms