Dutch Music Barn staat te koop!

Na 11 jaar hier met plezier te hebben gewoond en vele muzikale evenementen zoals muzieklessen, concerten, musicals en workshops te hebben georganiseerd, is het tijd voor een nieuw avontuur. Ons woonhuis met de verbouwde Schöppe staat te koop! De verbouwde, multifunctionele Schöppe is te gebruiken voor vele doeleinden en daarmee interessant voor elke ondernemer maar ook voor dubbele bewoning. Natuurlijk behoort het overnemen van de Dutch Music Barn als bedrijf ook tot de mogelijkheden als iemand onze activiteiten wil voortzetten in al dan niet gewijzigde vorm met de koop van ons huis.

Om je een idee te geven: Wij hebben de Schöppe gebruikt voor activiteiten zoals koor of ensemble repetities, lessen, masterclasses, geluidsopnames, voorspeelmiddag of -avond maar ook inspirerende vergaderingen, meditatie- en yoga cursussen. Ook is, door de landelijke omgeving en de rust, onze accommodatie uitermate geschikt voor een kort verblijf voor gezelschappen temidden de ongekende schoonheid van het Twentse coulissenlandschap met de ongerepte natuur van de Sallandse heuvelrug dichbij.

Ons huis staat op Funda. Neem voor meer informatie of een bezichtiging gerust contact op met onze NVM verkoopmakelaar, Henk Aanstoot van Berends-Naafs: tel. 0547-272 547, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Henk woont bij ons in de buurt en kent ons huis en de mogelijkheden die het biedt als geen ander.

Jacobine van Laar & Bernard de Graaf

Groenlandsdijk 8

7475RH, Markelo

Vraagprijs €775.000 k.k.